FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u  interesse in één of meerdere woningen in De Markies in Bergen op Zoom? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Marlies de Candia, Inge Hoogendoorn en Rob Heshof zijn nauw betrokken bij het project De Markies. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Bergen op Zoom. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vindt u op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

Waarom de financiële check

De financiële check is een gratis oriëntatiegesprek waarin we uw financiële mogelijkheden bespreken. Als u op zoek gaat naar een nieuwbouwwoning is het belangrijk dat u weet wat er komt kijken bij het regelen van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning. Voordat u dit regelt, is het verstandig dat u ontdekt wat uw financiële mogelijkheden zijn. Want is het mogelijk om uw droomwoning te kopen? Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld uw baan, woonsituatie, eigen middelen, leenmogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook van de rentestanden. 

We kijken hierbij niet alleen naar de hypotheeklasten, maar nemen ook de energielasten mee, zodat u een goed vergelijk heeft van je totale woonlasten. Daarnaast hoeft u voor een nieuwbouwwoning niet gelijk geld te reserveren voor onderhoud. Ook kijken we als u al een bestaande woning hebt, of u mogelijk gebruik kunt maken van de verhuisregeling voor uw bestaande rentecontract. En uiteraard kijken we ook naar de voordelen van de Rabobank hypotheek bij nieuwbouw, zoals de duurzaamheidskorting, betaalpakketkorting, extra leencapaciteit bij een duurzame woning en de offertetermijn van 18 maanden bij plusvoorwaarden. 

Neem contact op met één van de adviseurs

Laat je goed adviseren wat voor u haalbaar en wenselijk is. We helpen u graag inzicht te geven in de financiële mogelijkheden, zodat u de keuze met financiële comfort kunt maken en goed voorbereid kunt inschrijven voor uw droomwoning in De Markies, Bergen op Zoom. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs, Marlies de Candia, Inge Hoogendoorn en Rob Heshof of stuur een e-mail naar nieuwbouw@rabobank.nl. Vraag hier de financiële check aan: Nieuwbouw – financiële check – Rabobank.