FINANCIËLE CHECK

Bent u geïnteresseerd in een appartement in De Dalwachters? Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden vooraf goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financiële check is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of het appartement van uw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) laten inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijgt u het ‘Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen’, als PDF-document. Dit document dient u in bij de makelaar ten tijde van inschrijving. Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Dalwachters. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financiële check dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek in met u. Na het invullen van uw gegevens streven we ernaar u binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financiële check.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Bergen op Zoom? Dan krijgt u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank.

We helpen u graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financiële check. Rob Heshof, Caroline de Klerk, Inge Langenberg, Nena Raats of Martin de Ruiter helpt u er graag mee! Wij zijn ook te bereiken via nieuwbouw@rabobank.nl